De Winkel | actie Ria
22255
post-template-default,single,single-post,postid-22255,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

actie Ria

Al 40 jaar zijn wij getuigen van het Delftse binnenstad gebeuren en altijd blij geweest met de invoering van de autoluwe binnenstad. Met de opkomst van creatieve en nieuwe ondernemers die onze authentieke binnenstad een extra boost hebben gegeven heeft het centrum van Delft een nog grotere aantrekkingskracht gekregen. Meer dagjes – en weekend bezoekers en dus drukker op straat. Voor voetgangers is het soms lastig en soms zelf gevaarlijk met al die kris-kras snelle fietsers die door de voetgangers heen fietsen.
Hier wil Ria van Dien op de Vrouw Juttenland met wat burgerongehoorzaamheid. op een positieve manier een draai aan geven met een actie die voor de hele stad zinnig kan zijn met een boodschap naar de politiek en gemeente.

Ria’s doel is hiervan een stadse actie te maken .Wie haakt er in?

 

No Comments

Post a Comment