De Winkel | Pretty Orange kaarten
23147
post-template-default,single,single-post,postid-23147,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pretty Orange kaarten

 

Op de beurs hebben we een leuk nieuw merk gevonden met heel veel leuke thema kaarten

Pretty Orange: causing smiles

Voordat die unieke kaart van Pretty Orange op jouw deurmat belandde, heeft hij al een lange – en levensveranderende – reis afgelegd. De kaarten van Pretty Orange worden door een stel getalenteerde designers ontworpen in Nederland en daarna met de hand afgemaakt aan de andere kant van de wereld, namelijk in India.

Daar, in India, in de buurt van Calcutta, is jouw kaart met veel liefde in elkaar gezet in een van pretty orange’s ateliers. In die ateliers werken vrouwen met een kwetsbare achtergrond, die door deze baan weer een hoopvolle toekomst hebben gekregen. Pretty Orange helpt samen met een lokale sociale onderneming eerlijke banen creëren voor deze vrouwen, zodat zij hun leven weer op kunnen bouwen.

Pretty Orange: causing smiles, from the heart, willen mensen een glimlach bezorgen, doordat ze mooie kaarten ontwerpen, maken, geven of ontvangen. Dit doen we vanuit hun hart: ieder mens dat betrokken is bij de reis die de kaart aflegt, wordt gewaardeerd en gerespecteerd: van de maker – zowel in Nederland als in India -, tot de gever en de ontvanger.

 

No Comments

Post a Comment