De Winkel | bidon
tulper bidon, recycling, afbreekbaar
21758
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21758,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tulper

Tulper Bio Bidon: De eerste bio bases sportbidon ter wereld

Een nieuw en bijzonder product in ons assortiment is de Tulper bio bidon. Dit is namelijk de allereerste bio based bidon ter wereld. Met deze bio bidon ondersteun je een gezonde en sportieve levensstijl en draag je zorg voor een schoner milieu.

De Tulper bio bidon wordt op milieuvriendelijke wijze vervaardigd. Er wordt bij de productie geen gebruik gemaakt van schaarse fossiele grondstoffen, maar van de hernieuwbare grondstof suikerriet. Wanneer suikerriet groeit, neemt het veel CO2 op en reduceert het de uitstoot van broeikasgassen. Alle verwerkte materialen zijn veilig voor voedsel en volledig recyclebaar.

Een extra prettige bijkomstigheid is dat de Tulper bio bidon niet smaakt en ruikt naar plastic. Naast hergebruik willen wij het gebruik van kraanwater als een gezond, voordelig en milieuvriendelijk alternatief voor water verpakt in plastic (wegwerp)flessen stimuleren. Gebruik de bio bidon niet alleen tijdens het sporten, maar ook wanneer je onderweg bent in plaats van PET drinkflessen.

De Tulper bio bidon is verkrijgbaar in wit en transparant met diverse leuke, creatieve en unieke prints.

Kortom: een verantwoord en gezond alternatief voor een standaard bidon!